Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ολοκληρώνεται το «ταξίδι» του Απεραντιακού στο περιφερειακό


Την τελευταία της «παράσταση» στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα δίνει η ομάδα του Απεραντιακού στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτήν την κατηγορία.
Η ομάδα του Κώστα Πασσά υποδέχεται την Κυριακή στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την Τρικαλινή Θύελλα Πετρωτού, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο, από πλευράς φιλοξενούμενων. Το ματς είναι για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Στόχος των γηπεδούχων είναι να ολοκληρώσουν τα ματς πρωταθλήματος με μια καλή εμφάνιση, η οποία θα συνοδευτεί και θετικό αποτέλεσμα, παρότι δεν υπάρχει το βαθμολογικό κίνητρο λόγω του υποβιβασμού. Οι Απεράντιοι έχουν παίξει όλα τα ματς στα «ίσια» και δεν έχουν δώσει αφορμές για σχόλια, κάτι που θα κάνουν και την Κυριακή.
Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Παράλληλα το ματς θα αποτελέσει ένα δυνατό Crash Test για την αναμέτρηση κυπέλλου με το Λιανοκλάδι σε 10 ημέρες.
Η Βαλαώρα είναι στην 13η θέση με 22 βαθμούς, ενώ το Πετρωτό στην 8η με 31 πόντους, μια θέση πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), με βοηθούς τον Δημήτρη Γεωργάρα και τον Στέφανο Παππά του ίδιου συνδέσμου.

Εξέτισε την τιμωρία του ο Φάνης Μπισμπίκης
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Φάνης Μπισμπίκης εξέτισε την τιμωρία του στο ματς κυπέλλου με την Τολοφώνα-Ερατεινή και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Πασσά, καθώς είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες στην Καρδίτσα. Η προετοιμασία του Απεραντιακού ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Η Θύελλα Πετρωτού
Ματς ζωής η θανάτου είναι αυτό για την φιλοξενούμενη ομάδα. Με νίκη οι νεοφώτιστοι παραμένουν στην κατηγορία και δεν θα τους απασχολήσει το αποτέλεσμα του Απόλλωνας-Ρήγας. Με την έλευση του Μιχάλη Ιορδανίδη στον πάγκο της ομάδας η Θύελλα κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να περάσει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Κατέκτησε επίσης και το κύπελλο της ΕΠΣΤ, επικρατώντας στον τελικό με 3-2 των Μετεώρων.
Εκτός είναι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Βαγγέλης Καμπάσης και Παναγιώτης Τασιόπουλος, όπως και ο τραυματίας Αποστόλης Γούτσιος. Η προετοιμασία του Πετρωτού τελείωσε την Παρασκευή σε πλαστικό γήπεδο.

Ανατροπή των Τρικαλινών στον α΄ αγώνα
Η Θύελλα επικράτησε για την 13η αγωνιστική με 2-1 του Απεραντιακού. Αν και έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τεντολούρη Δ. στο 72΄, με πέναλτι του Γούτσιου στο 76΄ και πλασέ του Σαλταπίδα στο 85΄ ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1, που είχε διαμορφωθεί με τον Αρουτίδη στο 15΄.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί ως εξής:
Θύελλα Πετρωτού (Ζόραν Μπάμποβιτς) : Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος(46΄ Κάλφας), Καρκαντάς, Καμπάσης, Γούτσιος, Παπαστεριάδης(59΄ Αγγελής), Τεντολούρης Δ., Καραϊσκος, Σαλταπίδας, Τεντολούρης Α., Νούλας(33΄ Τασιόπουλος)

Απεραντιακός (Δημήτρης Παναγιώτου) : Τσάμης, Μελισσινός, Τλούπας, Μπισμπίκης Θ., Κατσίκας, Πανακούλιας, Νταβαρίνος Α., Κεφαλίδης, Αρουτίδης, Γεωργακόπουλος, Μπουγατσιάς(46΄ λ.τρ. Ζήσιμος)

Οι σκόρερ του Πετρωτού
Νούλας
4
Καραΐσκος
3
Τεντολούρης Α.
3
Γούτσιος
2
Καμπάσης
2
Τεντολούρης Δ.
1
Τσικρικάς
1
Ιορδανίδης
1
Σαλταπίδας
1
Μουρκάκης
1
Λόης
1
Αυτογκόλ
1