Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Την Κυριακή η ανάδειξη πρωταθλητή Ευρυτανίας

Τα ψέματα τελειώνουν για τους δυο διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Ευρυτανίας. Σε λίγα 24ωρα θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής Ευρυτανίας. ΑΠΟΚ Βελούχι και Άγραφα θα αγωνιστούν στον 3ο τελικό αγώνα, ξεκινώντας από μηδενική βάση, καθώς οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Συνεπώς είναι σαν να μην διεξήχθησαν ποτέ.
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5.30 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Οι καιρικές συνθήκες προβλέπεται να είναι πολύ καλές, κάτι που θα συμβάλλει και πάλι στην παρουσία πλήθους φίλαθλου κόσμου.
Τον τελικό θα διευθύνει διαιτητική 3αδα από τον γειτονικό σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Σε περίπτωση που και ο 3ος τελικός λήξει ισόπαλος με οποιοδήποτε σκορ θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και η διαδικασία των πέναλτι εάν χρειαστεί.

Τα τελευταία νέα των δυο ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι
Την Παρασκευή το απόγευμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του Γιάννη Ελεφάντη. Η ομάδα του Καρπενησίου αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων και θα έχει πολλές απουσίες. Ο βασικότατος αριστερός μπακ και σκόρερ του δεύτερου τελικού Βασίλης Συγκελόπουλος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει. Ο Συγκελόπουλος είναι ο πρώτος στις συμμετοχές στον φετινό ΑΠΟΚ. Απών θα είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Κώστας Κρίντας, όπως και ο δεξιός μπακ Ζάχος Πολυτσέρης που τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό από σκληρό μαρκάρισμα του Γουλέτα. Εκτός αποστολής θα μείνουν επίσης οι τραυματίες Χάρης Ζαραβέλης και Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Αντίθετα επιστρέφει ο Βασίλης Ντουφεκιάς που εξέτισε την ποινή του στον 2ο τελικό. Προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Δημοτικό στάδιο την Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη.

Άγραφα
Να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο για άλλη μια φορά στοχεύουν στο συγκρότημα του Κατσαντώνη. Ο Δημήτρης Αντωνίου προπόνησε κανονικά τους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο. Θα απουσιάσει ο «βράχος» της μεσαίας γραμμής Άλκης Κατής (Σκόρερ του α΄ αγώνα), καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Στα ευχάριστα είναι ότι ο νεαρός μεσοαμυντικός Ταξιάρχης Καλύβας πήρε άδεια από τον στρατό, προπονήθηκε κανονικά και θα πάρει θέση στην 11αδα των Αγράφων. Επίσης επιστρέφει ο αριστερός μπακ Σπύρος Πατρώνης που εξέτισε την ποινή δυο αγωνιστικών (7 κίτρινες) στους πρώτους δυο τελικούς. Προπόνηση έγινε επίσης την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο και την Τετάρτη στο Δημοτικό στάδιο, όπου και παίχτηκε προπονητικό διπλό με την συμμετοχή και ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Καρπενήσι 2002 του Δημήτρη Αντωνίου.
 
Η 3αδα του τελικού
Διαιτητής : Άρης Θεοφίλης (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί : Δημήτρης Παναγιωτόπουλος-Χρήστος Καπελάκης (Αιτωλοακαρνανίας)