Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πρόταση της ομάδας μπάσκετ των σπουδαστών του ΤΕΙ Καρπενησίου

Το ακόλουθο δελτίο τύπου απέστειλε στο «Evrytania Sport» η ομάδα μπάσκετ των σπουδαστών του ΤΕΙ Καρπενησίου. Η ομάδα του ΤΕΙ προτείνει στην διοργανώτρια αρχή την δυνατότητα προσθήκη 2 ή 3 παικτών στο ρόστερ των ομάδων για την συνέχεια του τουρνουά.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου :

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Αρχικά ο σύλλογος σπουδαστών θα ήθελε να συγχαρεί τους διοργανωτές για αυτό το τουρνουά μπάσκετ. Είναι μία αρκετά καλά οργανωμένη διοργάνωση. Είναι ένας υγιής τρόπος απασχόλησης για τη νεολαία μέσα από τον αθλητισμό. Ένα αισιόδοξο μέσω διαφυγής από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευχόμαστε να καθιερωθεί.

Ο δεύτερος λόγος για αυτό το ‘’δελτίο τύπου’’ μας, είναι πως θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις υπόλοιπες 7 ομάδες που συνεχίζουν στα τελικά, για μία πρόταση που κάναμε προφορικά στη διοργανώτρια αρχή , το βράδυ της Παρασκευής, μετά το τέλος του αγώνα Άτλαντας-Πυροσβεστικό σώμα.
Η πρόταση μας ήταν , για την φάση των οχτώ, πως εφόσον οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζουν προβλήματα τραυματισμών, να τους δοθεί η άδεια να προσθέσουν στο αρχικό τους ρόστερ έναν , δύο ή ακόμα και τρείς παίχτες. Έτσι θα μοιραστούν οι ανάσες στο γήπεδο και οι παίχτες θα προσφέρουν καλύτερο θέαμα. Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ,πως αυτό το τουρνουά είναι πάνω από όλα μία γιορτή.
Είμαστε σίγουροι πως οι ομάδες θα στηρίξουν τη πρόταση αυτή και ειδικά για εκείνες που δεν παρουσιάζουν προβλήματα τραυματισμού θα είναι σίγουρα μια κίνηση ευ αγωνίζεσθε.
Ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια.
»