Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Στον τελικό του κυπέλλου ο Αγρότης Λιανοκλαδίου

Ιστορικές στιγμές ζει το γειτονικό Λιανοκλάδι. Ο τοπικός Αγρότης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση της Ελπίδας Σαππών.
Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή 29/5 στο δημοτικό γήπεδο Καλοχωρίου, στην Θεσσαλονίκη.
Στο 45΄ ο Χανής εκτέλεσε φάουλ και ο Βεστάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έμεινε παίχτη λιγότερο στο 72΄, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας, που δέχτηκε ο Κουφιώτης για επικίνδυνο παίξιμο.
Την ίδια τύχη είχε και η κυπελλούχος Θράκης μετά την αποβολή του Μυστρίδη στο 87΄. Στο ίδιο λεπτό όμως, από χτύπημα φάουλ του Τσέκου, ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.
Στο 114΄ ο Μιχάλης Καλύβας με σέντρα βρήκε τον Λευτέρη Βεστάκη, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έστειλε τους Φθιωτούς για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου.
Το Λιανοκλάδι θα μάθει την Τετάρτη 1 Ιουνίου τον αντίπαλο του, ημέρα κατά την οποία διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός (Αστέρας Μαγούλας-Ιεράπετρα)

Διαιτητές : Παπαδόπουλος-Θανασακούθης, Τσαγγάρη (ΣΔΠ Θεσσαλονίκης)

Συνθέσεις Ομάδων

Ελπίδα Σαππών (Βασίλης Χαριτόπουλος): Παπουτσίδης, Ποντίδης, Πασχαλίδης, Παναούλης, Γουνελάς, Τρίχας(83΄ Λευκοβίτης), Καλαμπόκας (93΄ Μπινιχάκης), Τσέκος, Αμετ Ερκάν (57΄ Κυνηγόπουλος), Μυστρίδης, Σαριανίδης

Αγρότης Λιανοκλαδίου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Αλεξανδρής, Σκόρδας, Καββαδίας, Τζουάνας, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Καλύβας, Τσακμάκας (46΄ Μπακαλίδης), Μπουγιώτας (76΄ Ντζαβίδας), Χανής, Βεστάκης (119΄ Τατσιόπουλος)