Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Διεξάγεται αύριο ο 2ος τελικός στο αθλητικό κέντρο

Αύριο Σάββατο 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος τελικός των Play Off του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Τα Άγραφα θα υποδεχτούν τον ΑΠΟΚ στις 17:30 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποβεί καθοριστικός για την έκβαση της σειράς.
Ο πρώτος αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο στις 7/5 τελείωσε με το ισόπαλο 0- 0, με το Βελούχι να χάνει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς πλέον η σειρά ξεκινά από μηδενική βάση.  
Ο τρίτος και καθοριστικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την ερχόμενη Κυριακή 22/5, όπου θα υπάρξει η τελική ανάδειξη του πρωταθλητή και η απονομή.
Ο διαιτητής και ο α΄ επόπτης θα είναι από τον ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας. Δεύτερος βοηθός θα είναι από τον ΣΔΠ Ευρυτανίας (Πιθανότατα η ο Λάμπρος Κολοκώτσιος η ο Βαγγέλης Λαθύρης).

Πως προετοιμάστηκαν τα δυο «στρατόπεδα»
Άγραφα
Ραντεβού με την «ιστορία» έχει ο Κατσαντώνης. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου μετά το καλό αποτέλεσμα του α΄ παιχνιδιού θα επιδιώξει να πάρει την νίκη, που θα του δώσει άλλον «αέρα» εν όψει του 3ου τελικού.
Νοκ-αουτ είναι ο τραυματίας επιθετικός Δημήτρης Σερπάνος και ο στρατευμένος Ταξιάρχης Καλύβας. Απών και πάλι θα είναι ο 30χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Σπύρος Πατρώνης, ο οποίος είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες στον 2o ημιτελικό με το Ραπτόπουλο και είχε χάσει και τον πρώτο τελικό.
Οι Αγραφιώτες προπονήθηκαν Δευτέρα-Τρίτη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Πέμπτη.

ΑΠΟΚ Βελούχι
Αποφασισμένοι δηλώνουν άπαντες στο ιστορικό Βελούχι. Η ομάδα του Γιάννη Ελεφάντη προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει του αυριανού τελικού και θέλει να «σβήσει» την μέτρια εικόνα του πρώτου αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του κρίσιμου τελικού.
Εκτός πλάνων του Γιάννη Ελεφάντη είναι ο 23χρονος στόπερ Βασίλης Ντουφεκιάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα επιστρέψει στον 3ο τελικό. Νοκ-αουτ τέθηκε λόγω τραυματισμού στον 2ο τελικό και ο 19χρονος δεξιός μπακ Ζαχαρίας Πολυτσέρης. Τραυματίες είναι εδώ και πολύ καιρό οι: Κώστας Κρίντας και Δημήτρης Τσιλιμέκης.
Αντίθετα επιστρέφει ο 31χρονος φορ Γιάννης Φλωράκης, ο οποίος εξέτισε τις 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών και ο μέσος Χάρης Ζαραβέλης.
Το Καρπενησιώτικο συγκρότημα έκανε 4 προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα(Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή), έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει στους «κυανόλευκους» το αβαντάζ για τον «τελικό των τελικών» της 22ης Μαΐου.

Ο 1ος τελικός : ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα 0-0
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Ελεφάντης): Ρεσίτης, Πολυτσέρης (7΄ λ.τρ Μπόνιας), Συγκελόπουλος, Κρασιάς (73΄ Τριανταφυλλόπουλος), Γενιτσαρόπουλος Κ., Ντουφεκιάς, Γαλανός, Πασσάς, Ζαλοκώστας, Πάτρου, Τσιλίκας (58΄ Νικολάου)

Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας Γ., Τσιγαρίδας, Σβερώνης Λ. (59΄ Κίτσιος), Ζωχάκης, Ηλιάδης, Κατής, Θεοχάρης, Γατής Β. (93΄ Μπουμπουρής), Μάρκης, Γουλέτας (89΄ Τσιώλης), Καλύβας Κ.

*Δυο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους: Μάρκη(20΄) και Γουλέτα(31΄), ενώ το Βελούχι ολοκλήρωσε με 10 λόγω αποβολής του Ντουφεκιά στο 68΄.