Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Και τώρα οι 2 τους με φόντο την άνοδο


Στην «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος ρίχνονται το Σάββατο 7 Μαΐου ο ΑΠΟΚ και τα Άγραφα. Οι δυο ομάδες ξεπέρασαν το εμπόδιο του Αγίου Προκοπίου και του Ραπτοπούλου αντίστοιχα με διπλές νίκες στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν για τον 1ο τελικό των Play Off στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στις 17:30.
Και οι 2 διανύουν παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος και ο φίλαθλος κόσμος της Ευρυτανίας περιμένει με αγωνία να δει ποια ομάδα θα μας εκπροσωπήσει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Βελούχι και Κατσαντώνης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του σπουδαίου παιχνιδιού.
Τον αγώνα θα σφυρίξει διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ από τον ίδιο σύνδεσμο προέρχονται και οι επόπτες.

Τα τελευταία νέα των δυο ομάδων
ΑΠΟΚ Βελούχι
Ξεκινώντας ως το πρώτο φαβορί για την επάνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα το Βελούχι βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση του στόχου του. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη στρέφει όλη του την προσοχή στον κρίσιμο Σαββατιάτικο αγώνα, που κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Στην διάθεση του τεχνικού του ΑΠΟΚ θα βρίσκεται ο 29χρονος μέσος Κώστας Μπόνιας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία. Απών θα είναι ο τιμωρημένος επιθετικός Γιάννης Φλωράκης, που χρωστάει ακόμη μια αγωνιστική.
Τα τέρματα της Καρπενησιώτικης ομάδας στα μπαράζ έχουν πετύχει οι: Γαλανός(2), Ζαλοκώστας(2), Πολυτσέρης(2), Τσιλίκας(1), Ντουφεκιάς(1), Ζαραβέλης(1), Πασσάς(1) και Νικολάου(1)

Άγραφα
Με λιγότερο άγχος θα παραταχτεί στον τελικό η νεοσύστατη και φιλόδοξη ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου. Θα συμμετάσχει για 1η φορά σε τελικό πρωταθλήματος και διεκδικεί επί ίσοις όροις με τον αντίπαλο την κατάκτηση του τίτλου. Ο Κατσαντώνης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα, καθώς μετρά 7 συνεχόμενες νίκες. Στα αρνητικά η απουσία 2 βασικότατων ποδοσφαιριστών, του τραυματία επιθετικού Δημήτρη Σερπάνου και του 19χρονου αμυντικού μέσου Ταξιάρχη Καλύβα, που κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Έχουν σκοράρει στα Play Off για τον Κατσαντώνη από ένα γκολ οι: Γουλέτας, Σερπάνος, Κατής, Καλύβας Κ. και Καλύβας Τ.

Δυο νίκες για τον ΑΠΟΚ στην κανονική διάρκεια

Με 2-1 είχε επικρατήσει στην έδρα του το Βελούχι των Αγράφων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στον επαναληπτικό της 12ης αγωνιστικής στο προπονητικό κέντρο κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 2-3 ενώ ο Κατσαντώνης είχε προηγηθεί 2-0.

Τα στοιχεία των 2 αναμετρήσεων
3η αγωνιστική
ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα 2-1 (3΄ Συγκελόπουλος, 12΄ Μπόνιας-79΄ Καλύβας Κ.)

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Ελεφάντης) : Κουτσόπουλος, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Πασσάς, Ντουφεκιάς, Μπόνιας ( 62΄ Νικολάου), Πάτρου, Κρίντας, Γαλανός (76΄ Κουτσουπιάς), Γενιτσαρόπουλος Α.(46΄ Τσιλίκας)

Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Κωστούλας, Τσιγαρίδας Η., Πατρώνης, Κατής (76΄ Τσιγαρίδας Ι.), Ηλιάδης, Μάκκας, Μάρκης (69΄ Γατής Β.), Θεοχάρης, Γουλέτας, Καλύβας Κ., Σερπάνος (75΄ Μπουμπουρής)

12η αγωνιστική
Άγραφα-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-3 (10΄ Καλύβας Τ., 29΄ Κατής-43΄ Πάτρου, 57΄, 84΄ Μπόνιας, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 49΄. Στο 84΄ αποβλήθηκε ο Κρασιάς των φιλοξενούμενων)

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Ζωχάκης, Πατρώνης, Τσιγαρίδας Η., Γατής Β.(73΄ Θεοχάρης), Κατής, Μάρκης, Καλύβας Τ., Σερπάνος, Γουλέτας, Καλύβας Κ.
ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Ελεφάντης) : Ρεσίτης, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Πασσάς, Ντουφεκιάς, Μπόνιας, Τσιλιμέκης (70΄ Νικολάου), Ζαλοκώστας (80΄ Κουτσουπιάς), Πάτρου, Φλωράκης (61΄ Τσιλίκας)

Οι διαιτητές του τελικού αγώνα των Play off της Α΄ Κατηγορίας :

Διαιτητής : Βαγγέλης Τσιρώνης  (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί : Ευθύμης Τζάνης (Αιτωλοακαρνανίας) - Βασίλης Σπυράτος (Αιτωλοακαρνανίας)