Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φραγκίστα-Κρίκελλο 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 παρέμειναν Δυτική Φραγκίστα και Κεραυνός Κρικέλλου.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/5 στις 17:30 στο γήπεδο της Φραγκίστας και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας.
Η ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου δεν συνδύασε το πρώτο ματς στην έδρα της με «τρίποντο». Παρόλα αυτά τα νεανικό συγκρότημα παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας, αήττητο με 4 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.
Το Κρίκελλο έδωσε το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι, το οποίο συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Ο ιστορικός Κεραυνός αγωνίζεται το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στην Παλαιοκατούνα, με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Μετά από 3 χρόνια αγώνας στο γήπεδο της Φραγκίστας
Σχεδόν ύστερα από τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο της Φραγκίστας. Το τελευταίο ματς, το οποίο είχε διεξαχθεί στον συγκεκριμένο χώρο ήταν ο 1ος τελικός της Α΄ ΕΠΣΕ, μεταξύ Φραγκίστας-Παλαιοκατούνας(0-1), τον Μαϊο του 2008.

Ένσταση από τους γηπεδούχους για πλαστοπροσωπία
Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Φραγκίστας κατέθεσε ένσταση για πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, κάτι που αναγράφεται στο Φ.Α. Μετά την ένσταση, που υπέβαλλαν οι γηπεδούχοι μόλις 3 ποδοσφαιριστές του Κρικέλλου εμφανίστηκαν για τον έλεγχο, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

Με -5 κινδυνεύει το Κρίκελλο
Η ένσταση αναμένεται να εκδικαστεί στο συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Σε περίπτωση, που η Φραγκίστα δικαιωθεί θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και αναμένεται μηδενισμός από τον αγώνα και -5 στην βαθμολογία για το Κρίκελλο.


Α΄ μέρος

Προβάδισμα για τους «βυσσινί»
Χάρης σε τέρμα του Γιώργου Κακαβίτσα, το οποίο προήλθε από λάθος στα καρέ του Κρικέλλου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0.

Οι καλύτερες φάσεις
29΄: Σουτ του Σάλτη Α. πέρασε άουτ
31΄: Ο Σάλτης Κ. έκανε βολέ και ο Κακαβίτσας εξ επαφής με προβολή πραγματοποίησε το 1-0 για τους «βυσσινί»»


Β΄ μέρος

Με χτύπημα φάουλ του Β. Τσάρα η ισοφάριση
Ένα λεπτό πριν την λήξη ο 40χρονος Βασίλης Τσάρας με εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια για τους Κρικελλιώτες

Οι καλύτερες φάσεις
62΄: Ο Μπεσλεμές Χ.(Δ) έπιασε σουτ, με τον Σάλτη να αποκρούει
79΄: Σουτ του Γαλανού κατέληξε έξω από την εστία του Νάκου
89΄: Ο Τσάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για το Κρίκελλο σε 1-1

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος): Σάλτης Κ., Γαλανός Χ., Γερονίκος Ι., Λάμπρου, Τουφεκούλας, Μακρής, Μπισμπίκης (46΄ Κρικώνης), Σάλτης Α., Γερονίκος Π., Γούλας, Κακαβίτσας

Κρίκελλο (Βασίλης Τσάρας): Νάκος, Τσιόβολος, Σύρρος, Πανάρας, Παπαδόπουλος, Μπεσλεμές Α., Μπεσλεμές Χ. (Σ), Τσάρας, Τσιμιτσέλης Σ., Συρροκώστας, Μπεσλεμές Χ. (Δ)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
1ος βοηθός: Βασίλης Λάμπρου (Ευρυτανίας)
2ος βοηθός: Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)


Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος