Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τα τελευταία νέα των 4 «μονομάχων»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για την σεζόν 2010-2011. Οι 4 διεκδικητές του τίτλου θα μπουν στο Σαββατοκύριακο στην αγωνιστική δράση, καθώς διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες μπαράζ. (Σάββατο 15.30, Με ορισμό διαιτησίας)
Το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου τα Άγραφα θα αγωνιστούν στις 5 το απόγευμα με το Ραπτόπουλο. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και πέρυσι στους ημιτελικούς αγώνες των Play Off. Το Ραπτόπουλο κατάφερε τότε και «έσπασε» την έδρα των Αγράφων και προκρίθηκε στους τελικούς. Η πίεση και ο ρόλος του φαβορί είναι και φέτος στην ομάδα του Κατσαντώνη.
Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ο ΑΠΟΚ υποδέχεται τον Άγιο Προκόπιο. Ο ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Το Βελούχι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Άγιος Προκόπιος μπαίνει στα μπαράζ για πρώτη φορά στην ιστορία του και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.  
  
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ημιτελικών αγώνων μπαράζ της Α΄ κατηγορίας :

Σάββατο 16-4-2011 17.00
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου : Άγραφα-Ραπτόπουλο
Διαιτητής : Συνδέσμου Βοιωτίας
Βοηθοί : Ηλίας Γαλάνης-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Κυριακή 17-4-2011 17.00
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου : ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγιος Προκόπιος
Διαιτητής : Συνδέσμου Βοιωτίας
Βοηθοί : Λάμπρος Κολοκώτσιος-Βασίλης Λάμπρου (Ευρυτανίας)

Τα νέα των 4 ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι
Με τρεις σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η ομάδα του Βελουχίου. Ο μέσος Κώστας Μπόνιας και ο επιθετικός Γιάννης Φλωράκης αποβλήθηκαν με το Κεράσοβο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Μπόνιας έχει να εκτίσει ακόμη 2 αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ ο Φλωράκης άλλες 3 αγωνιστικές. Ο δεξιός μπακ-χαφ Δημήτρης Τσιλιμέκης υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τον ημιτελικό, καθώς θα μείνει για περίπου 2 εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Δεν θα αγωνιστεί επίσης και ο νεαρός Κώστας Κρίντας, που είναι μόνιμα τραυματίας. Αντίθετα στα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Ελεφάντη, είναι ότι ο στρατευμένος μέσος Χάρης Ζαραβέλης έχει άδεια και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο, την Πέμπτη προπονήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο και την Παρασκευή θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς.

Άγραφα
Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αγράφων υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αντωνίου. Τα Άγραφα προπονήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Πέμπτη με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο βασικός τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης. Όμως το Σάββατο θα τεθεί κατά μεγάλο ποσοστό κανονικά στην διάθεση του Δημήτρη Αντωνίου. Από ίωση ταλαιπωρείται ο μεσοεπιθετικός Κώστας Μπουμπουρής και ο νεαρός Κώστας Γιαννιώτης.

Ραπτόπουλο
Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί η ομάδα της Δόξας απέναντι στα Άγραφα. Ο Άκης Ανδρεάκης είναι πιθανό να μην έχει στην διάθεση του τον ικανότατο επιθετικό Γιώργο Παππά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Από το παιχνίδι το Σάββατο θα απουσιάσει ο αμυντικός Σωτήρης Καρανταλής. Αντίθετα στην διάθεση του παίκτη-προπονητή της Δόξας θα είναι  ο Φάνης Μπαστάνης και ο Νίκος Ρηγόπουλος, που έρχονται από την Αθήνα. Αρκετές επίσης θα είναι οι επιστροφές σε σχέση και με το ματς με τον Άγιο Προκόπιο. Καμία προπόνηση δεν έκανε η ομάδα του Ραπτοπούλου.

Άγιος Προκόπιος
Δυο μικροπροβλήματα τραυματισμού ταλαιπωρούν τον Άγιο Προκόπιο. Ο αριστερός μπακ Περικλής Πλακιάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ ο βασικός τερματοφύλακας Αλέκος Κόκκοτας είχε τραυματιστεί στον ματς με το Ραπτόπουλο στον καρπό. Η συμμετοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα στην διάθεση του Λάκη Αναστασόπουλου έχε τεθεί ο επιθετικός Χρήστος Παρούτσας, που εξέτισε την ποινή του στο ματς με το Ραπτόπουλο. Καμία προπόνηση δεν έκανε η ομάδα του Αγίου Προκοπίου.


* Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στην ψηφοφορία του “Evrytania Sport”, για το ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το ζευγάρι του τελικού των μπαράζ. 

Συμμετοχές σε Play Off
Αίολος : 7
Απεραντιακός : 7
Μυρίκη : 5
Παλαιοκατούνα : 4
ΑΠΟΚ Βελούχι : 4
Άγραφα : 2
Ραπτόπουλο : 2
Άγιος Νικόλαος : 2
Άγιος Προκόπιος : 1
Ποταμιά : 1
Κρέντη : 1
Φραγκίστα : 1
ΑΕΚ : 1
Αγία Τριάδα : 1
Μικρό Χωριό : 1

    Οι σκόρερ των 4 διεκδικητών

             Άγραφα
Καλύβας Κ.
11
Γουλέτας
6
Μάρκης
4
Σερπάνος
3
Καλύβας Τ.
2
Θεοχάρης
2
Ηλιάδης
2
Κατής
2
Γατής Β.
2
Αυτογκόλ
1











             Ραπτόπουλο
Γούλας Λ.
8
Παππάς
8
Τύμπας
3
Γούλας Σ.
2
Καρανταλής
2
Γεωργαλής Θ.
2
Μπαστάνης
1
Μυρισιώτης
1









             ΑΠΟΚ Βελούχι
Μπόνιας
7
Κουτσουπιάς
6
Γαλανός
5
Τσιλίκας
4
Γενιτσαρόπουλος Α.
3
Φλωράκης
3
Συγκελόπουλος
2
Τσιλιμέκης
2
Πολυτσέρης
2
Πάτρου
1
Ζαραβέλης
1
Νικολάου
1
Αυτογκόλ
2
        
          Άγιος Προκόπιος
Αναστασόπουλος
16
Σκύπι
2
Πλακιάς
1
Κρασιάς
1
Τσέκας
1
Διώτης
1
Λαθύρης Δ.
1