Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Α.Ο. Καρδίτσας-Απεραντιακός 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η ομάδα του Απεραντιακού από την Καρδίτσα. Αναδείχτηκε ισόπαλή χωρίς τέρματα με τον τοπικό Α.Ο. Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας.
Οι Απεράντιοι του Κώστα Πασσά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σέμου. Η ομάδα της Ευρυτανίας είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε, εάν ήταν πιο προσεκτική να είχε φύγει με τους βαθμούς της νίκης.
Ο Α.Ο. Καρδίτσας του Θάνου Θεοδώρου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για την φετινή χρονιά. Προσπάθησε, έχοντας ορισμένα καλά διαστήματα να διασπάσει την άμυνα του Απεραντιακού, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Απεραντιακός παρέμεινε στην 13η θέση, φτάνοντας όμως τους 22 βαθμούς. Ο ΑΟΚ παρέμεινε στην 5η θέση, φτάνοντας τους 39 βαθμούς.
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν την Κυριακή στις 5 στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Με το ίδιο σκορ είχε ολοκληρωθεί και η αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Βούρκος ο αγωνιστικός χώρος
Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν για άλλη μια φορά το γήπεδο των Καμινάδων. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ένας πραγματικός βούρκος και δύσκολα μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η διάταξη του Απεραντιακού
Με σύστημα 4-5-1 παρέταξε την ομάδα του ο Κώστας Πασσάς. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Τσάμης. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Φάνης Μπισμπίκης, μαζί με τον Κατσίκα. Δεξί μπακ ήταν ο Μπουμπουρής και αριστερό ο Τλούπας. Στο κέντρο στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο Πανακούλιας, με τον Θαμνόπουλο. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο αγωνίστηκε ο Κεφαλίδης. Δεξιά στην μεσαία γραμμή ξεκίνησε ο Βασίλης Νταβαρίνος και αριστερά ο Γεωργακόπουλος. Στην επίθεση αγωνίστηκε ο Αρουτίδης.

Με απουσίες οι Ευρυτάνες
Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Καρδίτσα ο Απεραντιακός. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Νίκος Λεπτάκης, καθώς επίσης και οι: Δημήτρης Μπισμπίκης, Κώστας Μπουγατσιάς και Ντίνος Ζήσιμος.

Α΄ μέρος

Ευκαιρίες εκατέρωθεν
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο 45λεπτο, όπου και οι δυο ομάδες φάνηκαν απειλητικές.

Οι καλύτερες φάσεις
18΄ : Δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου απέκρουσε από το «παραθυράκι» του σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ.
23΄ : Μακρινό σουτ του Κρανιώτη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσάμης.
34΄ : Ο Κρανιώτης έκανε ατομική ενέργεια, σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.
38΄ : Ο Μπουμπουρής σέντραρε, ο Αρουτίδης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Σέμος απέκρουσε.
42΄ : Ο Αρουτίδης βρέθηκε απέναντι στον Σέμο, όμως άνοιξε πολύ το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
44΄ : Ο Παππάς σέντραρε από δεξιά και ο Μεσιακάρης από κοντά σούταρε αρκετά άουτ.


Β΄ μέρος

Μπορούσε να «κλέψει» την νίκη στο τέλος
Κοντά στο να πάρει το διπλό έφτασε η ομάδα του Απεραντιακού, καθώς έχασε μοναδική ευκαιρία τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Οι καλύτερες φάσεις
59΄ : Ο Γεωργακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ την κεφαλιά του Κεφαλίδη εξ επαφής μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
64΄ : Σέντρα-σουτ του Γεωργακόπουλου από δεξιά απέκρουσε θεαματικά ο Σέμος σε κόρνερ.
87΄ : Ο Νταβαρίνος Α. έκανε ατομική ενέργεια από δεξιά,  «έσπασε» στον Γιαννόπουλο, ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν στην γραμμή και στην συνέχεια δεν πρόλαβε ο Νταβαρίνος Α. να πλασάρει.

Κίτρινες  Κάρτες
Μπισμπίκης, Κεφαλίδης, Νταβαρίνος Β.

Διακριθέντες
Α.Ο. Καρδίτσας : Κορομπίλιας, Παπαμαργαρίτης
Απεραντιακός : Πανακούλιας, Τλούπας, Κατσίκας, Νταβαρίνος Β.

Δηλώσεις προπονητών

Κώστας Πασσάς (Απεραντιακός) : «Ήταν ένα ματς αδιάφορο και από τις δυο ομάδες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό, σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί σύμφωνα με την εμφάνιση της ομάδας. Παρότι παίζαμε με μια από τις πρώτες ομάδες σταθήκαμε πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, εάν αξιοποιούσαμε 2-3 ευκαιρίες, που είχαμε.  Δεν κινδυνέψαμε σχετικά σε καμία περίπτωση εκτός από μια φορά, που μπήκε ένας παίκτης Καρδίτσας μόνος του σε πλάγια θέση. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε, παρόλο που είχαμε πολλές απουσίες. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, καλή Ανασταση σε όλους τους αθλητικούς παράγοντες της Ευρυτανίας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές.»

Συνθέσεις ομάδων

Α.Ο. Καρδίτσας (Θάνος Θεοδώρου) : Σέμος, Γιαπαλής, Κορομπίλιας, Κουκούλης(65΄ Παπακώστας), Κρανιώτης, Μεσιακάρης(46΄ Κόκκινος), Οικονόμου, Παπαδημητρίου, Παπαμαργαρίτης, Παππάς Γ., Τσαρτσαράς(46΄ Παππάς Θ.)

Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς) : Τσάμης, Μπουμπουρής, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Μπισμπίκης Θ., Θαμνόπουλος, Νταβαρίνος Β.(75΄ Νταβαρίνος Α.), Γεωργακόπουλος, Αρουτίδης(79΄ Γιαννόπουλος), Πανακούλιας

Διαιτητής : Κώστας Μανασής (Τρικάλων)
1ος Βοηθός : Κώστας Νίκου (Τρικάλων)
2ος Βοηθός : Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων)

Φωτό Αρχείου