Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή ο Κουτσουπιάς

Κλήθηκε στην μικτή περιφερειακή ομάδα και κατάφερε να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον σημερινό αγώνα. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Βελουχίου Χάρης Κουτσουπιάς αποτέλεσε την 3η αλλαγή στο 82ο λεπτό του προπονητή Ηλία Κουγιαλή.
Η 5η περιφέρεια αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην 6η περιφέρεια. Ο πρώτος αγώνας έγινε στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην Λαμία. Μάλιστα η ισοφάριση ήρθε στα μισά του 2ου ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0.
Αντίθετα ο Κώστας Χρυσαφόπουλος των παίδων δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Οι παίδες επικράτησαν άνετα με 5-1 και ο επαναληπτικός της Πρέβεζας αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οπότε ίσως τότε ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής πάρει χρόνο συμμετοχής, εάν κληθεί ξανά.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Διονύσης Βονόρτας (Φωτογραφία αριστερά) και ο προπονητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου. 




Τα σημερινά αποτελέσματα
Παίδες : 5η περιφέρεια(Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας) - 6η περιφέρεια(Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Πρέβεζας/Λευκάδας) 5-1
Νέοι : 5η περιφέρεια(Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας) - 6η περιφέρεια(Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Πρέβεζας/Λευκάδας) 2-2

Φωτογραφίες : Κώστας Πλασταράς