Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Άρωμα Ευρυτανίας στο ντέρμπι ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ Γιώργος Γεωργίου. Η ομάδα του επικράτησε του Παναιτωλικού το Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής της Football League με 1-0.
Αντίθετα ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρούσσης του Παναιτωλικού έμεινε εκτός 18αδας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τους προηγούμενους μήνες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Γιώργος Γεωργίου (ΟΦΗ) : Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ευρυτάνας κεντρικός αμυντικός στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Football League. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού χάρης σε γκολ του Τούρκου Ερόλ Μπουλούτ στο 44΄ και οι Κρητικοί πλησίασαν στους 5 βαθμούς τους Αγρινιώτες, που είναι στην 2η θέση.
Ο 32χρονος στόπερ συμπεριλήφθη από μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στην κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής. Να θυμίσουμε ότι ο Γεωργίου κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του Παναιτωλικού.

Δημήτρης Ρούσσης (Παναιτωλικός) : Εκτός 18αδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (Ήττα 1-0) έμεινε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ρούσσης. Μάλιστα αντιμετώπισε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό.






Δημήτρης Κατσαδούρος (Ζάκυνθος) :Τραυματίας παραμένει ο 22χρονος Καρπενησιώτης και θα λείψει από τον εκτός έδρας αγώνα της Football League 2 απέναντι στην Νίκη Βόλου. Ο Κατσαδούρος εξετάστηκε από γιατρό στην Αθήνα, που του συνέστησε ξεκούραση. Διέγνωσε πως απέφυγε τη θλάση και το μάλλον πρόκειται για σπασμό του τετρακέφαλου από το χτύπημα, που δέχτηκε.







Φωτογραφίες : Όλα τα γκoλpanaitolikos.gr