Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο αδικοχαμένος Κώστας Παππάς

Πριν από 1,5 περίπου μήνα ο Κώστας Παππάς έχασε αιφνίδια την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ κινούνταν με την μηχανή του στην εθνική οδό Άρτας-Πρέβεζας.Ο αδικοχαμένος αντιπεφερειάρχης Άρτας Κώστας Παππάς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ευρυτανία με την φανέλα του Βελουχίου. Την περίοδο 1980-81 αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΚ στο πρωτάθλημα Ευρυτανίας-Φθιώτιδας-Φωκίδας. Πρόσφατα η ΕΠΣ Ευρυτανίας με απόφαση της τήρησε ενός λεπτού στιγμή στην μνήμη του στον 21ο τελικό κυπέλλου.




Το χρονικό του δυστυχήματος
Τραγικό θάνατο βρήκε στις 10 Φεβρουαρίου το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Κώστας Παππάς σε τροχαίο, που σημειώθηκε κοντά στο Λούρο. Ο Κώστας Παππάς κατευθυνόταν με τη μηχανή του στην Πρέβεζα, για να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της πόλης Άγιο Χαράλαμπο, όταν αιφνιδίως ένα φορτηγό βρέθηκε στο οδόστρωμα και μετά από σφοδρή σύγκρουση ο Αντιπεριφερειάρχης έχασε τη ζωή του.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του
Με απόφαση της ΕΠΣ Ευρυτανίας κρατήθηκε πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα σε Απεραντιακό και ΑΠΟΚ ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά.


Φωτογραφίες : Βασίλης Θεοδωρόπουλος