Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Θα εξαντλήσει όλες τις μαθηματικές ελπίδες

Μπορεί ο Απεραντιακός να βρίσκεται με το 1.5 πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας, όμως οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστές δεν θα σταματήσουν. Άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια στα εναπομείναντα παιχνίδια και να εξαντλήσουν μέχρι το τέλος όλες τις μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία.
Την Κυριακή ο Απεραντιακός υποδέχεται στο Καρπενήσι την ομάδα του Μουζακίου.Οι Ευρυτάνες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προερχόμενοι από πολύ καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον πανίσχυρο Πυργετό.  
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.
Ο Απεραντιακός καταλαμβάνει την 13η θέση, έχοντας 15 βαθμούς. Το όριο της παραμονής βρίσκεται στους 23 βαθμούς, όσους έχει και ο Κυριακάτικος αντίπαλος.
Την συνάντηση θα διευθύνει Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής από τον σύνδεσμο Πρέβεζας με βοηθούς τον Ηλία Κωνσταντίνου και την Θεοδώρα Σφονδύλη.

Όλοι στην διάθεση του Πασσά
Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του βρίσκεται ο τεχνικός του Απεραντιακού Κώστας Πασσάς. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΜ ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Οι προπονήσεις έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο. Στην διάθεση του 54χρονου τεχνικού έχει τεθεί και ο Κώστας Μπουγατσιάς, που ταλαιπωρούνταν από ίωση.

Πήρε παράταση η αποχή
Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στην συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ΄ εθνικής και την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Μόλις ένα αίτημα της συντονιστικής επιτροπής ικανοποιήθηκε στο συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή. Το αίτημα, που ικανοποιήθηκε ήταν η επιστροφή του 40% των ποινών, που έχουν εισπραχθεί όλη την χρονιά, όπως και να καλυφθούν τα 60 ευρώ περίπου, που είναι η αμοιβή του παρατηρητή διαιτησίας. Απορρίφτηκαν όλα τα αιτήματα της συντονιστικής, που αφορούσαν την άρση όλων των ποινών, την μη είσπραξη του δεύτερου μέρους των ποινών, που εκκρεμούσαν, καθώς και η μείωση των παραβόλων, που καταβάλλουν τα σωματεία σε περίπτωση προσφυγών. Με ενδιαφέρον αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι κινήσεις της συντονιστικής επιτροπής με το ενδεχόμενο της αποχής να είναι πολύ πιθανό (Διαβάστε σχετική συνέντευξη 5-3-2011 του εκπροσώπου του 4ου ομίλου Σπύρου Αγγελόπουλου σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της επιτροπής).
Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε ορατό το ενδεχόμενο για αποχή το Σαββατοκύριακο, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ΕΠΟ όρισε κανονικά την αγωνιστική.

Η ΑΕΜ
Οριακή αναμέτρηση για την ομάδα την Μουζακίου, η οποία βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση. Η Καρδιτσιώτικη ομάδα «πατά» ακριβώς στο όριο της παραμονής, στην 9η θέση με 23 βαθμούς. Ο Παναγιώτης Ταμπάκος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόμπο και Ρίνη, όπως και στον τραυματία Παπαστεριάδη. Ρόμπος και Παπαστεριάδης αποτελούν βασικές μονάδες της ΑΕΜ. Την προηγούμενη Κυριακή το Μουζάκι νίκησε μετά από αρκετό καιρό, επικρατώντας του Απόλλωνα Λάρισας με 2-0.

Ισοπαλία στον πρώτο γύρο στο Μουζάκι
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 είχαν αναδειχτεί Μουζάκι και Απεραντιακός την 8η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 21΄ με κεφαλιά του Τάσου Γεωργακόπουλου, ενώ η ΑΕΜ ισοφάρισε στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαευαγγέλου.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Μουζάκι (Παναγιώτης Ταμπάκος) : Ζήσης, Μπαντής, Κλαπανάρας Χ.(79΄ Γεωργιάδης), Σίμος(57΄ Κοτρώτσιος), Ρόμπος(79΄ Ζαρνακούπης), Σιώμος, Παπαευαγγέλου, Κεχαγιάς, Ζαραμπούκας, Μπάλλας, Παπαστεριάδης

Απεραντιακός (Δημήτρης Παναγιώτου) : Τσάμης, Μπουμπουρής, Τλούπας, Μπισμπίκης Θ., Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Ζήσιμος, Κεφαλίδης, Αρουτίδης(90΄ Γιαννόπουλος), Νταβαρίνος Α.(83΄ Νταβαρίνος Β.), Γεωργακόπουλος(58΄ Ντότσικας) 


     Οι σκόρερ του Μουζακίου
Παπαστεριάδης
7
Κανιούρας
3
Υφαντής
1
Μιαρίτης
1
Κίσσας
1
Σίμος
1
Παπαευαγγέλου
1
Αναστασίου
1










Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί και στον 4ο όμιλο
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του μεγάλου σεισμού της Ιαπωνίας, πριν από την έναρξη αγώνων όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων στις 19,20 και 21 Μαρτίου 2011.

  9 ποδοσφαιριστές με πάνω από 1000 λεπτά
                  Λεπτά Συμμετοχής
Γιώργος Τσάμης
1725
Χρήστος Κατσίκας
1645
Παύλος Κεφαλίδης
1599
Άρης Νταβαρίνος
1563
Τάσος Γεωργακόπουλος
1556
Μπάμπης Θαμνόπουλος
1398
Χρήστος Τλούπας
1379
Κώστας Αρουτίδης
1295
Ντίνος Ζήσιμος
1041
Αποστόλης Μπουμπουρής
968
Φάνης Μπισμπίκης
904
Βασίλης Ντότσικας
847
Στάθης Πανακούλιας
810
Δημήτρης Μπισμπίκης
493
Κώστας Μπουγατσιάς
470
Βαγγέλης Διαμάντης
405
Ευθύμης Πλατάκης
384
Νίκος Λεπτάκης
355
Βασίλης Νταβαρίνος
254
Παύλος Μελισσινός
229
Γιώργος Κορέντζελος
154
Τάκης Σαΐτης
90
Άκης Ανδρεάκης
80
Γιάννης Καραβασίλης
75
Νίκος Κωστής
65
Ντίνος Γιαννόπουλος
28
Γιώργος Φύκας
24

* Δεν έχουν αγωνιστεί λεπτό οι Αντρέας Χρήστου, Θωμάς Σκοτίδας και Αλέκος Οικονόμου, που έχουν παίξει στο κύπελλο.