Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σε διεθνείς αγώνες γυναικών η Μπουμπουρή

Στην Τσεχία θα βρεθεί στις αρχές του επόμενου μήνα η διεθνής ρέφερι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή. Πρόκειται να διευθύνει αγώνες εθνικών ομάδων γυναικών κάτω των 17 ετών.
Στις αρχές Απριλίου θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών κάτω των 17 ετών. Στην διοργάνωση μετέχουν συνολικά 16 ομάδες, οι οποίες έχουν χωριστεί σε 4 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (Ο κάθε όμιλος διεξάγεται σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα). Οι 4 νικητές των ομίλων θα προκριθούν στην τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί στην Νιόν της Ελβετίας. Οι ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μια φορά και θα διεξαχθούν 3 αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.
Η Ευρυτάνισσα ρέφερι έχει οριστεί να σφυρίξει την αναμέτρηση του 2ου ομίλου ανάμεσα σε Ισπανία και Τσεχία, η οποία θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου στο Rokycany της Τσεχιάς.
Τρεις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου θα διευθύνει ξανά για τον ίδιο όμιλο τον αγώνα, μεταξύ Ιταλίας και Βελγίου στο Rokycany της Τσεχιάς.
Επίσης στην αναμέτρηση μεταξύ Τσεχιάς και Ιταλίας στις 9 Απριλίου έχει οριστεί σαν 4οςδιαιτητής. Ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο στάδιο Zruč-Senec (CZE).
Να θυμίσουμε ότι η διεθνής διαιτητής είχε σφυρίξει αγώνες για την πρώτη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο του 2010 στην «παγωμένη» Φινλανδία. Τότε ήταν οι πρώτοι διεθνείς αγώνες, που διεύθυνε.
Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική στιγμή στην καριέρα της Μπουμπουρή, η οποία βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες και στους πίνακες υποψήφιων διαιτητών για την Football League 2 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.