Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βασίλης Συγκελόπουλος : «Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι»

Στον τελικό της Τετάρτης θα είναι ο αρχηγός του ΑΠΟΚ, αφού ο πρώτος αρχηγός της ομάδας είναι τιμωρημένος. Ο αριστερός οπισθοφύλακας Βασίλης Συγκελόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας.
Ο Συγκελόπουλος υπερασπίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΚ. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας των «κυανόλευκων».
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μας μίλησε για την φετινή χρονιά, που βρίσκει την ομάδα του στο τοπικό έπειτα από 4 συνεχείς παρουσίες στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Για τον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης δεν θέλησε να μας σχολιάσει κάτι ιδιαίτερο, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε ομάδα έφτανε στον τελικό θα διεκδικούσε το τρόπαιο.
Ο Συγκελόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Εύρυτο Λαγκαδιάς, στην συνέχεια μεταγράφηκε στο Βελούχι, όπου και αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Μεσολάβησε μια απουσία για συμμετοχή στην Δ΄ εθνική (2003-2004) με την φανέλα της Μυρίκης.
Φέτος είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Evrytania Sport : Βασίλη σε καλωσορίζουμε στο “Evrytania Sport”. Η ομάδα σου φέτος κάνει εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στην κορυφή. Θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια για την φετινή χρονιά.
Βασίλης Συγκελόπουλος : Σας ευχαριστώ και εγώ για την πρόσκληση σας και γενικώς, που ασχολείστε με την ομάδα του ΑΠΟΚ. Το μυστικό της φετινής επιτυχίας είναι ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Έχουμε έναν προπονητή πάρα πολύ καλό. Η χημεία με όλα τα παιδιά είναι μια χαρά.

Evrytania Sport : Τι κλίμα επικρατεί στις τάξεις του Βελουχίου;
Βασίλης Συγκελόπουλος : Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαι από τους πιο παλιούς παίκτες στην ομάδα και πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα.

Evrytania Sport : Στο φετινό πρωτάθλημα έχετε κάνει μια ήττα από την Μυρίκη. Σας έχει επηρεάσει αυτή η ήττα στην πορεία σας;
Βασίλης Συγκελόπουλος : Όχι. Κάθε ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κυνηγάει την νίκη και ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα δεν σημαίνει κάτι. Η ομάδα του ΑΠΟΚ κάποια στιγμή και θα χάσει και θα κερδίσει και ισοπαλία θα πάρει. Δεν νομίζω να έπαιξε κάποιο ρόλο αυτή ή ήττα. Γενικώς η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Evrytania Sport : Ο πρώτος σας στόχος να υποθέσω είναι ο πρωταθλητισμός;
Βασίλης Συγκελόπουλος : Ναι είναι το πρωτάθλημα.

Evrytania Sport : Θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια για τον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης με τον Απεραντιακό. Φέτος η ομάδα σου είναι το αουτσάιντερ.
Βασίλης Συγκελόπουλος : Δεν θέλω να δηλώσω κάτι ειδικά για το κύπελλο και το παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι και το κύπελλο ένας στόχος, που θέλει η ομάδα. Απλά οποιαδήποτε ομάδα, αν έφτανε στο τελικό θα κυνηγούσε την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι και θα παίξουμε χωρίς άγχος.

Συνέντευξη : Παναγιώτης Κολλημένος