Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

4η στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου

Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαρτίου. Θα διεξαχθούν 4 αναμετρήσεις και το σκηνικό στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και άλλο. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα 3 ακόμη εισιτήρια των μπαράζ. Μαθηματικές ελπίδες έχουν όλες οι ομάδες εκτός από το Κεράσοβο. (Τελ.Ανανέωση 21.55)

Παιχνίδι δίχως αύριο το Αίολος-Μυρίκη
Δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο για το τοπικό πρωτάθλημα. Δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αίολο και Μυρίκη. Το ματς κρίνει κατά πολύ τις πιθανότητες που θα έχουν οι ομάδες για έξοδο στα μπαράζ.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Η Μυρίκη καταλαμβάνει την 5η θέση με 18 βαθμούς και απέχει μόλις έναν βαθμό από την 4η θέση, ενώ ο Αίολος βρίσκεται πιο χαμηλά στην 7η θέση με 14 βαθμούς.
Την ίδια ώρα το Σάββατο το μεσημέρι στο Προπονητικό κέντρο Καρπενησίου τα Άγραφα θα υποδεχτούν την ομάδα του Κερασοχωρίου. Απόλυτο φαβορί είναι η ομάδα του Κατσαντώνη που βρίσκεται στην 2η  θέση με 22 βαθμούς. Το Κεράσοβο παραμένει στην 9η θέση έχοντας κατακτήσει την προηγούμενη Κυριακή τον 2ο βαθμό του.

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι
Δυο παιχνίδι θα διεξαχθούν και την Κυριακή. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κερασοχωρίου, η τοπική Κρέντη στις 3.30 θα αγωνιστεί με τον Άγιο Προκόπιο. Η Κρέντη θα παίξει για το γόητρο της, αφού μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για έξοδο στα μπαράζ. Βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς. Αντίθετα ο Άγιος Προκόπιος βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς και θα κυνηγήσει την νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Στο γήπεδο του Μικρού Χωριού την ίδια ώρα η Ποταμιά θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΑΠΟΚ. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αφού η Ποταμιά «καίγεται» για τους βαθμούς, ώστε να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν για μπαράζ. Το Βελούχι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση. Ο ΑΠΟΚ είναι πρώτος και μαθηματικά, έχοντας 34 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά κατέχει την 6η θέση με 15 βαθμούς.
Το ρεπό της θα πραγματοποιήσει η ομάδα της Δόξας Ραπτοπούλου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας :

Σάββατο 19-3-2011 15.30
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου : Αίολος-Μυρίκη
Διαιτητής : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Βασίλης Λάμπρου-Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)

Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου : Άγραφα-Κεράσοβο
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Γιώργος Δροσίνης-Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)

Κυριακή 20-3-2011 15.30
Γήπεδο Κερασοχωρίου : Κρέντη-Άγιος Προκόπιος
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Ηλίας Γαλάνης-Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)

Γήπεδο Μικρού Χωριού : Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Βασίλης Λάμπρου-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Ρεπό : Ραπτόπουλο