Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται και την 16η αγωνιστική η μάχη της 4αδας

Τρεις αγωνιστικές απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Οι πρώτες δυο θέσεις της 4αδας ουσιαστικά έχουν ξεκαθαρίσει: Η πρώτη καταλείφθηκε από το Βελούχι και η 2η εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τα Άγραφα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις υπόλοιπες δυο θέσεις, που θα συμπληρώσουν την 4αδα των μπαράζ. Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας. (Τελ.Ανανέωση 20.05)

Αγώνες με διαφορετικό αντίπαλο για τις ομάδες που ισοβαθμούν στην 4η θέση
Δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο για την Α΄ κατηγορία Ευρυτανίας. Θα αγωνιστούν Μυρίκη και Ραπτόπουλο, αλλά με διαφορετικούς αντιπάλους. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 19 βαθμούς, με την Μυρίκη να έχει το πλεονέκτημα, καθώς επικράτησε με 4-0 του Ραπτοπούλου.
Το Σάββατο αθλητικό κέντρο η τυπικά γηπεδούχος Μυρίκη υποδέχεται την ομάδα των Αγράφων στις 3.30. Τα Άγραφα βρίσκονται στην 2η θέση, έχοντας 25 βαθμούς, ενώ η Μυρίκη στην 4η θέση με 19 βαθμούς.
Την ίδια ώρα το Σάββατο στο γήπεδο του Κερασοχωρίου η τοπική ομάδα υποδέχεται το Ραπτόπουλο. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ενώ η Δόξα να επιστρέψει στις νίκες, μετά από σχεδόν ένα γύρο. Το Κεράσοβο έχει τερματίσει και μαθηματικά στην 9η θέση και έχει 2 βαθμούς, ενώ το Ραπτόπουλο βρίσκεται στην 4η θέση με 19 βαθμούς.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Παλαιοκατούνα
Σημαντική αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στην Παλαικατούνα, ο τοπικός Άγιος Προκόπιος θα υποδεχτεί στις 4.30 τον Αίολο. Οι γηπεδούχοι του Αστέρα θέλουν με νίκη να παραμείνουν στην 3η θέση. Αντίθετα ο Αίολος θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για είσοδο στα μπαράζ. Ο Άγιος Προκόπιος βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Αίολος καταλαμβάνει την 6η θέση με 15 βαθμούς.
Στο γήπεδο του Κερασοχωρίου την ίδια ώρα και μέρα η Κρέντη μετά την πολύ μεγάλη νίκη της κόντρα στον Άγιο Προκόπιο υποδέχεται την ομάδα της Ποταμιάς. Οι δυο ομάδες έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά.  Η Ποταμιά βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς και η Κρέντη στην 8η  θέση με 14 βαθμούς. Ελάχιστες ελπίδες έχουν για έξοδο στα μπαράζ, καθώς τις επόμενες δυο αγωνιστικές θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.
Το ρεπό του θα πραγματοποιήσει ο πρωτοπόρος ΑΠΟΚ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας :

Σάββατο 26-3-2011 15.30
Γήπεδο Κερασοχωρίου : Κεράσοβο-Ραπτόπουλο
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Παναγιώτης Πλατής-Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)

Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου : Μυρίκη-Άγραφα
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Λάμπρος Κολοκώτσιος-Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)

Κυριακή 27-3-2011 16.30
Γήπεδο Κερασοχωρίου : Κρέντη-Ποταμιά
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Γιώργος Δροσίνης-Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)

Γήπεδο Παλαιοκατούνας : Άγιος Προκόπιος-Αίολος
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Βασίλης Λάμπρου-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Ρεπό : ΑΠΟΚ Βελούχι