Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025

Σκόραρε δις η Κατερίνα Κουρλού


🟣⚪FC ACADEMY PAOK KOMOTINIS⚪🟣

⚽2η Αγωνιστική Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών:
Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3-3

👉Η ομάδα μας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας πάθος, θέληση και ψυχή, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 απέναντι στη δυνατή ομάδα του Μεντέκα Καλαμαριάς, σε ένα ματς με συνεχείς ανατροπές και έντονο ρυθμό.

⚪Η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά και είχε εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την Χρυσανθακοπούλου να μην μπορεί να τελειώσει ιδανικά τη φάση από πολύ καλή θέση για το 1-0. Στην συνέχεια στο 18’ η Κουρλού άνοιξε το σκορ (1-0) με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Καραντζίκου ενώ στο 22' η Αντωνιάδου Αδαμαντία έχασε μοναδικό τετ-α-τετ που θα μπορούσε να δώσει προβάδισμα 2-0. Στο 28’ η Κουρλού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 39’ οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1. Στο 71’ η Τέγου με όμορφο πλασέ, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και λάθος εκτίμηση της αντίπαλης τερματοφύλακα, σημείωσε το 3-1. Όμως στο 82’ και στο 88’, η ομάδα μας δέχθηκε δύο γκολ έπειτα από αδράνεια της άμυνας στην απομάκρυνση της μπάλας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

👏Τα κορίτσια μας έπαιξαν με πάθος, αποφασιστικότητα και πολλές κερδισμένες μονομαχίες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα τις αδικεί, αφού δημιούργησαν και σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη.

🟣Ενδεκάδα Π.Α.Ο.Κ. Κομοτηνής:
Αρβανιτίδου, Πακάκη, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου, Καραντζίκου, Κουρλού, Αντωνιάδου Α., Αντωνιάδου Μ., Τέγου, Μπαχτσεβάνη, Χρυσανθακοπούλου.

⚪Ως αλλαγή αγωνίστηκε η Βόλτση.

👏Συγχαρητήρια σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες και το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική εμφάνιση και το μαχητικό πνεύμα!

Πηγή: ΠΑΟΚ Κομοτηνής