Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Στο γήπεδο η ομάδα γυναικών του Καρπενήσι Futsal



Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Γυμνασίου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με διανομή αθλητικού υλικού για την νεοσύστατη ομάδα γυναικών του Καρπενησίου Futsal. 
Οι αθλήτριες θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των προπονήσεων από τις γυμνάστριες Δήμητρα Τσούμα και Αργυρώ Σταθοπούλου, καθώς και από τον επικεφαλής Δημήτρη Κολλημένο. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν λίγες ημέρες μετά (Σάββατο 1 Οκτωβρίου ή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου), ενώ είναι ελεύθερες για όλες τις αθλήτριες αγωνιστικού η μη αγωνιστικού επιπέδου δωρεάν.
Παράλληλα ο σύλλογος μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων παιχτριών Βασιλικής Οικονόμου, Εύης Καρέτσου, Ξανθής Νέλλα και Κατερίνας Λάππα προχωρά στη σύσταση τμήματος με σκοπό την άμεση συμμετοχή σε διοργανώσεις της ΕΠΣ Σάλας. 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος στους υπεύθυνους του τμήματος κ. Δημήτρη Κολλημένο (6981759544) και κ. Παναγιώτη Καραγιάννη (6971554241), στα social media του συλλόγου, στα  e-mail dimkolli@hotmail.com, futsalkarp@gmail.com
 η με την συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος: https://docs.google.com/forms/d/10jOGRk02DgIASbTsgotp7Ku63XYHl8B9sEPRU96Cs6Q/edit