Σημαντικό βήμα για τη Λαμία στην προσπάθεια να διατηρήσει την έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις και για το 2026, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρυσόστομος Καρέλλης συναντήθηκαν και υπέγραψαν τον φάκελο διεκδίκησης, καταθέτοντας μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για την επόμενη διοργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιλαμβάνει έναν άρτια οργανωμένο σχεδιασμό, που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οδηγούς, ομάδες και φιλάθλους. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο χώρος πίσω από το Γ’ Κτίριο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ), ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσει τις ανάγκες της διοργάνωσης. Ως κέντρο ελέγχου του αγώνα θα παραμείνει το Α’ Κτίριο της ΠΕΛ, που έχει αποδείξει την καταλληλότητά του σε προηγούμενες χρονιές.
Με αυτό το σχέδιο, η Λαμία όχι μόνο δηλώνει έτοιμη, αλλά και κάνει την «έκπληξη», μπαίνοντας δυναμικά στη διεκδίκηση της έδρας για το Ράλλυ Ακρόπολις 2026, έναν αγώνα με ιστορία και διεθνές κύρος, που η γεωγραφική θέση της πόλης φαίνεται να εξυπηρετεί ιδανικά.
Πηγή: www.mag24.gr