Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αίολος-Άγραφα 3-1

Μια ακόμη φιλική νίκη για τον Αίολο, που επιβλήθηκε με 3-1 του Κατσαντώνη Αγράφων.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 18:45. Είχε διάρκεια 70 λεπτά και έγινε υπό το φως των προβολέων.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα συμπληρώνοντας σχεδόν έναν μήνα προετοιμασίας ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο, βρισκόμενος σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας και έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις για τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ευρυτανία. Τα γκολ πέτυχαν οι: Κώστας Μπόνιας, Δημήτρης Ίβρος και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος.

Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά είναι «νεοφώτιστα» στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και για πρώτο φιλικό άφησαν καλές εντυπώσεις, έχοντας πληθώρα νέων προσώπων στο ρόστερ τους. Για τον Κατσαντώνη ισοφάρισε προσωρινά ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος.

Οι δυο ομάδες μετά την αναβολή των αγώνων κυπέλλου, θα προγραμματίσουν νέες φιλικές αναμετρήσεις.

 

Προπονητικό ντεμπούτο& νέος φροντιστής

Την ομάδα των Αγράφων καθοδηγεί ο Γιώργος Κρασιάς, που επέστρεψε στον πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια, με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Κολλημένο, περυσινό επικεφαλής της ΑΕΚ, που σφύριξε το φιλικό. Νέος φροντιστής του Κατσαντώνη είναι ο Πάνος Οικονόμου.

 


Σχηματίζουν το ρόστερ

Από πλευράς Αγράφων, που έδωσαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι και βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης του ρόστερ, παρακολούθησαν από τον πάγκο οι τραυματίες Κώστας Καλύβας και Βαγγέλης Ζανιάς.

 

Οι δυο εορτάζοντες



 

 

 

 

 

 

Γενέθλια στο γήπεδο έκαναν για τον Αίολο ο Αποστόλης Φούκας (Φωτογραφία αριστερά), που έκλεισε τα 26 και ο Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία δεξιά), ο οποίος έγινε 17.

 

4ο φιλικό Αιόλου

Ο Αίολος έδωσε το τέταρτο φιλικό του παιχνίδι, φτάνοντας στην 3η του συνεχόμενη νίκη.

 

Με «γκολάρα» Μπόνια

Η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με υπέροχο μακρινό σουτ του Κώστα Μπόνια. Δοκάρι είχε ο Γιάννης Πιστιόλης.

 



Η διαμόρφωση του σκορ




 

Τα Άγραφα ισοφάρισαν στην επανάληψη με τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Γενιτσαρόπουλο (Φωτογραφία αριστερά) με προσωπική ενέργεια και πλασέ. Ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία κέντρο) με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κώστα Μπόνια πέτυχε το 2-1, ενώ ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία δεξιά) με σουτ από ασίστ του κορυφαίου Ηλία Καλύβα «έγραψε» το 3-1. Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε και δοκάρι.

 

Δυο ακυρωθέντα


 

 

 

 

 

 

Ακυρώθηκε γκολ του Παναγιώτη Δροσίνη (Φωτογραφία αριστερά) των Αγράφων ως οφσάιντ και έξοχο τελείωμα του Φώτη Χρυσικού (Φωτογραφία δεξιά) του Αιόλου αμέσως μετά, καθώς ο ρέφερι γύρισε τη φάση πίσω.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Χρυσικός Π., Σκοπέτος, Μπουμπουρής, Ίβρος, Φούκας, Μπόνιας, Καλύβας, Πιστιόλης, Τριανταφυλλόπουλος Α., Παχής

Έπαιξαν και οι: Χρυσικός Φ., Σερπάνος, Τσούκας, Μπακογεώργος, Τριανταφυλλόπουλος Β.

 

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Νικοπολίδης, Καββαδίας, Κατσαρός Λ., Τόλης Α., Τσάκνης, Κρίντας, Ζευγουλάς, Κρασιάς, Βούρτσας, Κατσαρός Π., Καλτσής

Συμμετείχαν και οι: Γενιτσαρόπουλος, Κοράκης, Δροσίνης, Τόλης Ν., Σκαρμούτσος

 

Διαιτητής: Δημήτρης Κολλημένος

 
















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος